Close

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New user
    Join Date
    10.11.2017
    Posts
    16

    BOTW not rendering buildings

    Hi guys

    Got a persistent issue I think only started since updating to version 1.15.4b and installing the DLCs. Some buildings don't render at all - seems fine in villages, but I'm having problems with some individual shacks.

    For instance the old man's shack on the Great Plateau is invisible, as is Selmie's spot in the Hebra mountains (to name two examples I'm aware of).

    This isn't the same as a fairly standard issue I've always noticed where a building doesn't render for a few moments then suddenly appears once the system catches up; the issue I'm having now is that the buildings noted above are permanently invisible even after wandering around in side of them for ages, or leaving and revisiting to give the system time to load.

    Any known graphics packs cause this?

    Log file attached

    Cheers

    log.txt

  2. #2
    Super-Moderator
    Join Date
    13.09.2017
    Posts
    411
    Nothing looks too out of place in your log. Your graphics packs are out of date but I doubt that’s the cause. Does this always happen? If you launch the game right now are you guaranteed to not have those buildings? Does it happen without any graphics packs enabled? Did you ever copy game mods into your game files?

  3. #3
    New user
    Join Date
    10.11.2017
    Posts
    16
    Hi

    Yes those buildings have never rendered since the update - I've just launched the game now and the buildings are invisible as always. Before launching I disabled all graphics packs (log attached to prove it) but no difference (except the game looking a lot worse obviously...)

    The only mod I ever recall using is the 'Dynamic (FPS++)' graphics pack mod.

    I've updated the graphics packs, and still no dice with the buildings. Second log file attached.

    Cheers as always

    log - all graphics packs disabled.txt
    log - graphics packs updated.txt

  4. #4
    New user
    Join Date
    10.11.2017
    Posts
    16
    Hi all

    So more than half a year on and it's still not rendering certain buildings. Probably on a related note, the orb statutes also don't render meaning I can no longer purchase heart pieces. I've tried walking up to where they should be and mashing A but there seems to be no hit box for button interaction anymore.

    Has anyone else had this?

    Log attached. Let me know if there are any further details I can give to help resolve this. It's annoying as it ruins an otherwise sublime experience.

    Thanks
    Attached Files Attached Files

  5. #5
    Super-Moderator
    Join Date
    13.09.2017
    Posts
    411
    There is nothing wrong in your log. So more than likely you have bad update or game files.

  6. #6
    New user
    Join Date
    10.11.2017
    Posts
    16
    I've now spent a day redownloading the main game file multiple times, plus the update (version 208) and the DLC pack, and switched to launching CEMU through Wii U USB Helper rather than direct.

    The problem persists. If you get any flashes of inspiration let me know.

    Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •