Close

Page 22 of 22 FirstFirst ... 12202122
Results 211 to 212 of 212
  1. #211
    New user
    Join Date
    21.06.2018
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by epigramx View Post
    That's odd, it should work with the generic csr 4.0 without much. Is it an updated windows (what version?) and not from a virtual machine? (if you don't know what that means nevermind).

    Occasionally the windows system that lists them bugs and turning it off/rebooting/or removing the pairing and re-establishing it works. In general I get little to no issues with it lately.
    Hi, I have a win7 machine (not virtual) and the patches are up to date (I manually tried to install the patch from the initial post but I got the message it was already installed). I'm already using a xbox360 controller, so I installed the EmulatedGamepadsDriver using the installer provided but I haven't installed the xbox360 driver as I assume the drivers are already there.

    I'll delete the bluetooth controllers from windows tonight and start the process again. (I'll copy the log and the screenshots here if it still doesn't work). If you have any idea before I do that I'd really appreciate your feedback.

    Thanks for your help!

  2. #212
    Super-Moderator epigramx's Avatar
    Join Date
    13.09.2017
    Posts
    338
    Quote Originally Posted by glados View Post
    Hi, I have a win7 machine (not virtual) and the patches are up to date (I manually tried to install the patch from the initial post but I got the message it was already installed). I'm already using a xbox360 controller, so I installed the EmulatedGamepadsDriver using the installer provided but I haven't installed the xbox360 driver as I assume the drivers are already there.

    I'll delete the bluetooth controllers from windows tonight and start the process again. (I'll copy the log and the screenshots here if it still doesn't work). If you have any idea before I do that I'd really appreciate your feedback.

    Thanks for your help!
    As I describe on the first post, if it's Windows 7 (anything below 8) and if it's the 0x0330 device reported at the start (instead of 0x0306) then the Toshiba Stack might be needed (or there may be pairing but no proper communication).

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •