Close

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New user
    Join Date
    02.11.2017
    Posts
    3

    Fps low on Zelda BoT

    Hi, i can reach barely 20 fps on Zelda Bot, cemu 1.11c and a i7-7700k and Gtx 1080 ti.
    Any suggestion?
    Thanks

  2. #2
    New user
    Join Date
    03.11.2017
    Posts
    7
    Same for me with a 6700k 1070, 20.00 fps max

  3. #3
    New user
    Join Date
    30.10.2017
    Posts
    8
    You're on the wrong subforum

    Install CemuHook and activate GX2SetGPUfenceskip once the game is loaded (not before, because it can cause milky water).

  4. #4
    New user
    Join Date
    02.11.2017
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by mooms View Post
    You're on the wrong subforum

    Install CemuHook and activate GX2SetGPUfenceskip once the game is loaded (not before, because it can cause milky water).
    Sorry wich subforum is correct ? I have problems to ask help

    Thanks

  5. #5
    New user
    Join Date
    30.10.2017
    Posts
    8
    This one, but I have answered you anyway.

  6. #6
    New user
    Join Date
    02.11.2017
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by mooms View Post
    This one, but I have answered you anyway.
    I tried with hook and mod fps++ but i have 30 fps and hangs.
    My BotW is 1.1 i need 1.3.1 ? Where to find patch 1.3.1 ?
    Thanks

  7. #7
    New user
    Join Date
    30.10.2017
    Posts
    8
    Use your brain, because I can't tell you.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •