Close

Results 1 to 3 of 3

Thread: Fire Glitch

  1. #1
    New user
    Join Date
    13.12.2018
    Posts
    2

    Fire Glitch

    Hello guys!
    I'm kinda noob with this kind of things, dont really know much about shaders and graphics and what influence what, so be patient please!
    My game plays fine, but I`m expiriencing a bug with all fires in game, they are "flat", it can be easily shown in the following image. I dont really know what is causing it so if anyone could help me i would apreciate it.
    Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	18 
Size:	1,65 MB 
ID:	525
    My specs : Dell G7 i7-8750H 2.2GHz, 8Gb ram DDR4, GeForce 1050ti
    Graphic packs enabled : - LWZX crash workaround
    - Kakariko Torch Shadows
    - NVIDIA explosion Smoke
    - Anti-Aliasing (Disable native)
    - Resolution (1280x720 Default)
    - Shadow resolution (Medium)
    - Static FPS (30)

    Cpu : triple core and host biased
    Debug: QPC 1xspeed, MM timer accuracy 1ms
    General settings : Disable precompiled shaders and bilinear upscale filter

    Thank you for your time!

  2. #2
    Super-Moderator
    Join Date
    13.09.2017
    Posts
    386
    It happens with all fire? I've seen glimpses of this with "accurateShaderMul = min" instead of "= true" but certainly not all fire. I saw it maybe once or twice in a play session when I was testing min last.

  3. #3
    New user
    Join Date
    13.12.2018
    Posts
    2
    Thanks, it was actually it, now i do have a fire.

    Sry for my noobself, thx for the help

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •