Close

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New user
    Join Date
    10.11.2017
    Posts
    3

    Loz:Botw doesn't load at the beginning

    doesn't load at the beginning after Link wakes up
    Just a white screen expands (as if he wakes up) and everything, nothing else
    Earlier, I played for a while in Loz: Botw on older versions of Cemu. The latest version was 1.9.0 and it all worked correctly on it. Now Cemu 1.11.0

    Help me please
    OS : Windows 8.1 64

    CPU Model: i3-4170

    GPU Model: GeForce GTX 950

    GPU Driver Version: 388.13

    HDD or SSD: HDD(450 Gb remaining)

    RAM Size: 8Gb
    Last edited by Exor; 10.11.2017 at 12:38.

  2. #2
    New user
    Join Date
    10.11.2017
    Posts
    3
    And in the final form looks like in the screenshot

    Click image for larger version. 

Name:	Problem.png 
Views:	7 
Size:	17,9 KB 
ID:	170


    Also I will add that Cemu does not crash, he just is in this state
    Last edited by Exor; 10.11.2017 at 09:51.

  3. #3
    This was something that used to happen in earlier builds.
    Havr you updated the game?
    How did you update it.
    Have you tried to give it a few minutes at the white screen?

  4. #4
    New user
    Join Date
    10.11.2017
    Posts
    3
    I updated the game with the WiiU helper and after that the game did not start and required a system update. Then I looked for a solution on the Internet and changed the version of the game in the file content \ System \ version.txt from 0.9.0 to 1.3.1.
    I left the game in state of white screen for about 10 minutes
    Last edited by Exor; 13.11.2017 at 13:54.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •